Gyógyítás: Mikrohullámú sütő = káros sugárzás

Szeretettel köszöntelek a Gyógyításról másképp Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 7200 fő
  • Képek - 219 db
  • Videók - 126 db
  • Blogbejegyzések - 479 db
  • Fórumtémák - 63 db
  • Linkek - 416 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Gyógyításról másképp Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gyógyításról másképp Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 7200 fő
  • Képek - 219 db
  • Videók - 126 db
  • Blogbejegyzések - 479 db
  • Fórumtémák - 63 db
  • Linkek - 416 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Gyógyításról másképp Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gyógyításról másképp Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 7200 fő
  • Képek - 219 db
  • Videók - 126 db
  • Blogbejegyzések - 479 db
  • Fórumtémák - 63 db
  • Linkek - 416 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Gyógyításról másképp Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Gyógyításról másképp Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 7200 fő
  • Képek - 219 db
  • Videók - 126 db
  • Blogbejegyzések - 479 db
  • Fórumtémák - 63 db
  • Linkek - 416 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Gyógyításról másképp Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 „Gyorsan bedobok valamit a mikróba”- ez egy olyan mondat, amit naponta sok ezerszer hallunk a világ minden részén, és nem csak a háztartásokban, hanem vendéglőkben is, sőt már meghódította az ipart is, ahol az élelmiszerek előkészítésénél, sterilizálásnál kivétel nélkül ezt az eljárást használják.

 


És lassan átalakul a világ, mert azokat az élelmiszereket és élelmiszerkészítményeket is, amelyek eddig nem voltak „mikróra alkalmasak”, átalakították, hogy felhasználásuk során a mikrót elbírják. De azt hiszem, mindenki számára egyértelmű és nyilvánvaló: annak, hogy ételeink szinte kivétel nélkül alkalmasak a mikróban való elkészítésre, nagy ára volt. Ezt az árat a természetes tápanyagok és az élő tápanyagrészek csökkenésével és ezzel egy időben a kémiai adalékanyagok részarányának növekedésével kellett megfizetnünk.


E változásokon túl is van néhány olyan ok, ami a mikró alkalmazásának elhanyagolását teszi szükségessé, annak ellenére, hogy a hivatalos vélemények szerint a mikrohullámú sütők által „egészségkárosodás nem léphet fel”. A mikró minden részletében egyenértékű a hagyományos konyhai főzéssel – mondják a szakemberek.


Pedig nem is kell szakembernek lenni ahhoz, hogy az ember meglássa a tűzhelyen sütött, a gázon sütött vagy a mikróban sütött étel közötti különbséget. A hagyományos módszerekkel az étel lassan, a kívülről kapott hő hatására melegszik fel, míg a mikróban a sugárzás behatol az étel belsejébe és ott fejti ki melegítő hatását. A hő pedig azáltal keletkezik, hogy a sugárzás az étel molekuláit gyors mozgásba hozza! Így van, hogy a víz melegszik a mikróban a leggyorsabban és a szilárd struktúrájú anyagok, a csont, a szálas ételek pedig a leglassabban. Ebből adódik, hogy a mikróban melegített ételeknél oly gyakori a hőmérsékletkülönbség.


Érdekes, hogy a mikrók alkalmazása nem volt mindig megengedett. A valamikori Szovjetunióban 1976-ban egy törvény betiltotta a mikrók árusítását, mert a vizsgálatok egyértelműen azt mutatták, hogy a mikróban alkalmazott sugárzás hatására számos táplálékrész, mint például a tojásfehérje vagy a glükóz stb. természetellenes módon részeikre esnek szét. Az ételek vitális energiatartalma a mikrózás után 90%-ról 60%-ra esett vissza. A tejben és a gabonákban új kötések keletkeztek a sugárzás hatására és ezek szinte kivétel nélkül rákkeltő hatásúak voltak. Ezek a szovjet kísérletek teljesen azonos eredményt hoztak egy 1973-ban az USA-ban lefolytatott kísérletsorozattal.


Érdekes módon a nyugati kutatások eredményeire hivatkozva Szovjetunióban a tiltást mégis megszüntették.


A Lausanne-i ETH Intézetben 1991-ben kutatásokat végeztek, és arra a következtetésre jutottak, hogy a mikróval kezelt táplálék a vérkép elváltozását okozza. „Olyan kezdeti állapot kialakulását észleltük, amilyen képet a közvetlenül rákos megbetegedés előtt állóknál lehet megfigyelni” – írja a jelentés.


Ezek után világszerte kísérletek indultak a mikrókkal kapcsolatos kétségek kivizsgálására. Fritz Albert Popp, kutatásai után határozottan óva int mindenkit, hogy a mikrót fagyasztott ételek felmelegítésére használja, mert az élelmiszer celláinak megrongálása ekkor a legnagyobb. „Kutatásaink szerint a minőségromlás ekkor a legnagyobb, de nem javaslom húsételek melegítését sem, egyedül a növényi alapanyagokból készült ételeknél nem tapasztaltunk drasztikus változásokat” – mondja.


Ezeket az eredményeket a hivatalos oldal nem ismeri el, és ezért nem is foglalkozik vele. Amivel azonban most már hajlandóak foglalkozni, az a használót érő sugárzásból adódó károk. Idegkárosodások, krónikus megbetegedések vagy szürke hályog, ezek a gyakran mikrózók tünetei. Valamennyi közül a vérrel kevésbé ellátott szervek, így például a szem van a legtöbb veszélynek kitéve.


Egy biztos, ez a technika is több bajt okoz, mint amennyi hasznot hajt, azáltal hogy a benne elkészített ételek az emberek életerejét rabolják el.

 


Egy Amerikai orvosi intézet (Walter Reed Army Medical Center)
kutatócsoportja nemrég adta közre, hogy

NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ
SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHEt HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR
KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI,
AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.
A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.
AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,
HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.

 

(forrás:

http://www.kincseslada.hu/aktualis/content.php?article.144)

MIKROHULLÁM VAGY TISZTÍTOTT VÍZ?

Az alábbi anyagot Ms. Nenah Sylver-től kaptuk, és olyan fontosnak tartjuk, hogy elküldjük nektek.
"Itt egy tudományosan is elfogadható kísérlet, melyet az unokám végzett el 2006-ban. Ennek során egy víztisztítón átszűrt vizet két részre osztott. Az egyik részt lábasban, tűzhelyen felforralta. A másik részt mikrohullámű sütőben forralta fel. Miután lehűlt mindkettő, két azonos növény locsolására kezdte el használni, hogy megfigyelje, lesz-e bármilyen különbség a palánták növekedésében, ha az egyiket csak a hagyományos módon forralt vízzel, a másikat pedig a mikrózott vízzel locsolja. Úgy gondolta, hogy a mikrohullám megváltoztathatja a víz energiáját vagy struktúráját. De még ő maga is megdöbbent a kísérlet eredménye láttán, és azon, hogy mennyire igaza volt."


1. Egy hetes "palánták" - ugyan mindkét palánta életben van, a mikrózott vízzel locsolt hervadt és beteges, míg a sima tisztított vizes élénk és egészséges.


Sok dolog van a világon, amiről csak később derül ki, hogy egyáltalán nem, vagy nem úgy kellett volna használni. Ezért fontos, hogy legalább a figyelmet felhívjuk arra, hogy a mikró megöli az ételben az életet.

(forrás: Nemzeti Hírháló)

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Örülök, ha minél több emberhez eljut.
A forrás nem én vagyok, hanem a cikk végén megjelölt oldal.

Válasz

Si Ho üzente 13 éve

Gabriella!
Köszönöm ezt a cikket! Utólagos engedélyeddel feltettem a saját oldalunkra is, mert a téma égetően fontos és a megoldás pedig sürgős!
Én is láttam már ezt a kísérletet és az eredményét. Fontos lenne, hogy mindenki láthassa!
Érdekes ám, hogy mikrohullámú készüléket itthon és az EU-ban is tilos reklámozni a tévében. Vajon miért?!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Gini Sharma írta 2 hete a(z) Depresszió fórumtémában:

https://kittusharma.in/shemale- escorts/bangalore.php ...

Gini Sharma írta 2 hete a(z) Depresszió fórumtémában:

https://kittusharma.in/rampur- escorts.php https://kittusharma...

Gini Sharma írta 2 hete a(z) Depresszió fórumtémában:

https://kittusharma.in/abohar- escorts.php https://kittusharma...

Gini Sharma írta 2 hete a(z) Depresszió fórumtémában:

https://kittusharma.in/ https://kittusharma.in/about...

Gini Sharma írta 2 hete a(z) Depresszió fórumtémában:

https://parioberoi.in/rampur- escorts.php https://parioberoi....

Gini Sharma írta 2 hete a(z) Depresszió fórumtémában:

https://parioberoi.in/phagwara- escorts.php https://parioberoi....

Gini Sharma írta 2 hete a(z) Depresszió fórumtémában:

https://parioberoi.in https://blogs. parioberoi.in https://parioberoi....

Gini Sharma írta 2 hete a(z) Depresszió fórumtémában:

https://ginisharma.in/dalhousie- escorts.html...

Gini Sharma írta 2 hete a(z) Depresszió fórumtémában:

https://ginisharma.in/zirakpur- escorts.html...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu