Urbánné-Juhász Katalin Masszázs Terapeuta üzente 14 éve

“Aki szeret, annak fickándozik a szíve. Annak az élete színes, és süt a napja.
Aki nem szeret, olyan tájakon jár, ahol nem süt a nap.” (Müller Péter)

ÉS EZ VALÓBAN ÍGY IS VAN!!!

Válasz

Urbánné-Juhász Katalin Masszázs Terapeuta üzente 14 éve

Senki sem mondhatja meg, kit szeressek, kit ne szeressek, még én sem utasíthatom magamat, mert ez jóval magasabb szinten dől el, mint ahova akaratunk fölér – ez a lelkünknek olyan helyén dől el, olyan magas, a földi élet légkörén túli szférájában, ahol már sem a társadalom, sem a szokások, az elvárások, a félelmek, az érdekek, de még a lelkiismeret sem szólhat bele semmibe. (Müller Péter)

Válasz

Sárosi Franciska üzente 14 éve

Kati ! Ngyon szép amit irtál és igaz .Vannak emberek sőt nagyon is sokan akik ,igy rosszul élnek rossz gondolataik vannak ,és nem éreznek a másikkal .Nem látják meg a jót,csak pillanatokig tudnak örülni dolgoknak eseményeknek.És vannak valóban olyanok akik a boldogságot is mástól várják,és nem tsznek érte semmit.A komoly dolgok megoldását is mástól várják.Nem látják meg a szépet az örömöt,amit valóban ugy van akár egy virág látványa okoz.Minden apró dolognak örülni,kell ,lehet azfájdalom nélkül ébredni,látni kis unokáim mosolygó arcát.Sajnos sok ember van aki elsiklik dolgok között,nem figyel a másikra,nem viszonozza a másik érdeklődő kérdéseit.Erre sokszor beszélgetés során jön rá az ember.Van olyan régi barát akit mindig Te hivsz, érdeklődsz utánna,de Ő nem keres.Ez már nem barát kifogás persze van száz elfelejtettem ,nem érek rá stb.Sokszor vannak egyoldalu barátságok,vagy éppen érdek barátságok,ezeket elkell felejteni.A jó barát a biizonytalan sorban mutatkozik meg.Pntosan nem tudom a latin közmondást.Ha baj van segit,kb ennyi.A szeretet is lehet egyoldalu,még családon belül is.Az ember sok dolgot lát tapasztal.Vannak emberek akik a szép gondolatokat verseket nem értk ,azt mondják,ilyen nincs ez inkább az önző emberekre vonatkozik,hogy nem látják meg az adott versben leirt szép gondolatokat.Nem érzik valoságosnak,amit egy vers mond.Vagy egyszerüen nem érdeli őket a szép a jó!!!!!!!!!! csak a panasz, állandó jajgatás ,ez nem old meg semmit.Sajnos a rohanó világunkban csak a rosszat látjuk,a jót nem .Elsiklunk a dolgok események felett,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,önző modon ,követelünk,de nem teszünk érte,és nem viszonozzuk a szeretetet .Ez nem csak a rohanó világnak tudható be,csak álca,ezt otthonról hoztuk magunkkal.Ezt tanitották otthon szüleink,ezt láttuk.Ebben nőttünk fel ,sok ember ezt nem ismeri el,de igy van,legyen bármi isminden áron akarja a jót,de a megoldásért nem tsz semmit.Csak kapni akar, adni nem.Legyetek szerények jók , a jót lássátok Mindenben a rossz dolgokból csak igy tudsz kijönni, bármi csalódás is ért,elkell felejteni, a rosszat,bizni kell .Akit nem ilyennek látsz,elkell engedni,szeretettel,nem bosszuskodással.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Könnyű ott szeretni ahol viszont szeretnek.

Válasz

Poór Lajosné üzente 14 éve

Kedves Katalin!
Köszönöm, köszönöm ezeket a szép gondolatokat.
Családom minden tagjának, barátaimnak továbbadom,hogy a rohanó hétköznapokban is elolvassuk.
Egy pillanatra sem feledkezhessünk meg arról, hogy szeretteink a legfontosabbak a
világon, és ne menjünk el a szép mellett, legyen időnk egymásra.
Boldog, békés és szeretetben teljes Karácsonyi Ünnepeket, és hétköznapokat kívánok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon bölcs gondolatok.

Válasz

policsanyi erika üzente 14 éve

Kedves Katalin!
Ezek az őszinte szeretetteljes és igaz gondolatok azt gondolom minden jóérzésü ember szívéből is szólnak,köszönöm , hogy mindenki számára ez az írás a helyes irányt mutatja.
Ne feledjük, csak az elsö lépések a nehezek,de azt meg kell tenni!!!!!!!!!!
Áldott békés ünnepeket Mindenkinek.

Válasz

Rné Kati üzente 14 éve

Köszönöm, hogy olvashattam ezeket a szép gondolatokat !!! Aktuális lenne az év minden napján, nem csak karácsony közeledtével! Minden embernek el kellene olvasni , mi az élet értéke!!! Köszönet érte! Boldog karácsonyt mindenkinek!!

Válasz

Murai Anna üzente 14 éve

OK! Így lesz, ahogy írtad! Legalább is iparkodni fogok! Szia és szép napot!

Válasz

Vassné Judák Zsuzsanna üzente 14 éve

Kedves Kati!Nagyon köszönöm ezeket a szép gondolatokat!!!Teszem ki az üzenőfalakra!!!Remélem sok ember lelkét megérinti!!!ÁLDJON AZ ÚR!!!!

Válasz

Máté Tóth Mária üzente 14 éve

Nagyon szép és elgondolkodtató ez az írás! MINDENKINEK el kellene olvasnia !
Köszönjük, Katalin!! És boldog karácsonyt ! Máté

Válasz