kowalski bogdán üzente 11 éve

A párhuzam pedig ott van:Jézus pedig előre hívja tanítványait és hatalmat adott E világnak gonoszságai és erői felett...ördögöket űznek..

Válasz

kowalski bogdán üzente 11 éve

például egy kis érdekesség:mi idő után öntudatlanná válik. Mikor öntudata visszatér, rémületére a kísértet még ott van, és ördögi örömmel vigyorog rá. Néha határtalan apátia fogja el, úgy hogy hajlik arra, hogy a sorsának, akármi is legyen az, akaratlanul megadja magát.
Most kezd az isteni elv ébredni benne. Kezdi felismerni, hogy ez az elmondhatatlan lény természetének gonoszsága, melynek a mentális energiája ad életet és megtestesülést, és ez olyan, mintha a teremtőjét kellene legyőznie és elpusztítania, nem pedig magát elpusztítani.
A neofita most nyugodtabb, és fontolóra véve rettenetét az eltorzult arcba pillanthat. Érzi, hogy képtelen megnyugodni, az akaratának ellenállni, és ezért szellemi fegyverrel harcolni ellene. A félelmet abban a pillanatban győzheti le, amikor felismeri, hogy a lény csak saját rossz gondolatainak, érzéseinek és cselekedeteinek köszönheti létét. Erősen akarnia kell, hogy a lény meghátráljon, lassan és tétován vonuljon vissza. Ameddig az akaratereje akár csak egy pillanatra is lankadna, a törekvését elölről kellene kezdenie, a legerősebb akarattal visszaűzve.
Ezzel a rettenettel való hosszabb szellemi birkózás után, a lény végre elhagyja a neofita testét és eltűnik a sötétségben

Válasz

kowalski bogdán üzente 11 éve

Urbánné-Juhász Katalin-megtisztelsz hogy elmesélted ki honnan mit kap...de a valóság sokszor más mint a látszat....

Válasz

kowalski bogdán üzente 11 éve

a kezdeti kereszténység elkorcsosult és erejét vesztette...ami régen csodák birodalma volt az mára csak szabájok és dogmák sokasága és kuszaságává lett-azt is mondotta a mesterem Jézus hogy akik hisznek jelek és csodák követik....mert amit tanított az ,űködik...bárkinek bebizonyítom-de nem ez a dolgom-amikor elolvastam ezt a könyvet ráismertem benne szokásainknak hasonlóságára...és tudom hogy nálunk működik...

Válasz

kowalski bogdán üzente 11 éve

Ha csak akkora hitetek volna mint egy mustármag...de használnátok -azt mondanátok ANNAK a hegynek hogy ugorjon a tengerbe -és megtenné

Válasz

kowalski bogdán üzente 11 éve

Jézus nem csak létezett ...hanem él most is!!!Ez legalább annyira fontos mint egy könyvet végig olvasni és csak azután mondani véleményt-nem hiteles az az ember aki beszél valamiről a cím és előitélete alapján...ez a könyv sok értéket őriz...de nem mindenkinek ajánlom...kell hozzá valami ami titok...és vagy van vagy nincs-valóban sokszor tanított Jézus a hitnek az erejére ,sőt be is mutatta...de az emberek vakok voltak arra hogy elsajátítsák (valaki lustaságból valaki saját falaiba ütközött) de a tömegeknek sok volt a bajuk és megoldást kerestek ...és jött valaki aki segített...de az emberek már akkor is mint most csak az eredményt nézték ...a küldetést NEM----ideje lenne fölébredni és ki ki tenné a saját dolgát amiért jött !!!!!!!!!!!!!AMMEN!!!

Válasz

kowalski bogdán üzente 11 éve

Erős keresztyénnek ismerem magamat de nem gondolnám hogy a Teremtőnek Akinek szüksége lenne tanácsra vagy védelemre... de az emberek tömegekben buták...ami fenn az van lenn...vannak titkok és vannak amik el vannak leplezve hogy az együgyű ne ártson másnak vagy magának...Idézném a szerzőt akire jó ha odafigyel a kedves olvasó a tiszta szívével...ÉRDEMES-Lengyelsas

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Jézus,ha valóban élt is,de nincs rá bizonyíték.Akkor vallásreformer volt. Ráadásul János kezdte a kereszteléseket a Jordánnál,és Jézust is ő keresztelte meg. A Jézus isteni származását,és egész misztériumát Pál apostol és evangelista társai agyalták ki és csináltak a mártírból bálványt.

Válasz

Urbánné-Juhász Katalin Masszázs Terapeuta üzente 14 éve

Kedves Gyula!
És amit Te tudsz, azt a képességet Te honnan kaptad? Ha Te Nem kaptad volna a Teremtőtől, akkor most lehet, hogy újságkihordó lennél, nem az ami vagy! És lehet a véleményed is más lenne! Hiába bizonyíthatóak a mágusok tettei, Ők akkor is csak mágusok, róluk két ezer év után nem fognak úgy beszélni, és nem hisznek bennük úgy, mint Jézusban, akármilyen bálványként emlegeted! Az Ő NAGYSÁGA ebben van, hogy bizonyítékok nélkül is hiszik és vallják őt, mert ő több mint mágus, Ő ISTEN FIA!! Elég az Evangéliumban leírtak az Ő ÖRÖKKÉVALÓSÁGÁHOZ!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Jézust ,ugyanúgy,mint Szai babát is avatárként tudnám meghatározni. A teremtő földi leszületettjei.Valóban tudnak csodaszámba menő tetteteket végrehajtani,de,míg Szai baba ,vagy Daszkalosz a cipruszi mágus tettei bizonyíthatóak,Jézusból halála után,a szájhagyományokat lejegyezve a az evangelisták,élükön Pál apostollal csináltak bálványt.Nincsennek bízonyítva a tettei.Ennyi erővel a szentek sirjánál lévő csodatetteket is azonosnak értékelhetjük a Jézus faragott,vagy amulettként szimbolumként hordott keresztjének hatásával. Én,abban hiszek amit tudok,amire képességem van,mint sok Trenszcendens gyógyásznak és pszihoterepautának.Lásd:Táltosok,bioenergikusok.Igenis,a bioenergia a szuggesztió,és önszuggesztió fél gyógyulás.Kár,hogy Jézusból totemet,bálványt faragtak . Szerintem csak az Akasa létezik,melynek fő mentora a teremtő isten.

Válasz

Kormos Tibor üzente 14 éve

Tisztelt Szerző!

Anélkül, hogy kétségbevonnám tudományos kutatásait, s annak eredményeit, melyekre tisztelettel tekintek, engedje meg, hogy felhívjam figyelmét egy alapvető tévedésére!
Nevezetesen Jézus sikerének titkaira! Az a kijelentés, hogy Jézus hatalmas mágikus erővel rendelkezett, nem igaz! Bár tökéletes ember volt, pusztán attól, hogy kezét egy beteg fejére helyezte, még nem történt volna semmi! Miként a Biblia állítja, (s nem én!) Jézus csupán közvetítette Atyja , a Teremtő mindenek felett álló erejét, több helyen olvashatjuk, hogy ezen erőért imádkozott Atyjához. Sőt, egy ízben semmi mást nem tett, csak az utcán haladt, mikor a köntösét megérintve valaki meggyógyult, Jézus megjegyeztze, úgy érzem, erő ment ki belőlem, s mindig hangoztatta: "nem én, hanem a hited gyógyított meg!"
Kérem Önt tisztelettel, ne sértsük meg Istenhívő embertársainkat azzal, hogy Jézus Krisztust egyszerű pszichoterapeutává degradáljuk! És ne feledkezzünk el róla, hogy földi itt tartózkodásának nem ezek a gyógyítások voltak a fő célja, ezek csak velejárói emberfeletti mivoltának, annak, hogy Ő a Teremtő isten Fia!
Tisztelettel: Kormos Tibor

Válasz