dalai lama üzente 12 éve

Szent helyekről és arról, hogy van-e a Földnek „szívcsakrája”:

https://sites.google.com/site/szivcsakrapilis/

Válasz

Gombos Ildikó üzente 13 éve

Én még nem voltam Dobogókőn, de már készülök rá. Annyi szép dolgot hallottam erről a helyről. Bízom benne, hogy feltöltődöm majd és teljes odaadással átélhetem a szeretet energia megtapasztalását. Nagyon vágyom arra, hogy személyesen átéljem azt, amit ez a gyönyörű hely adni akar nekem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Sajnos nem találtuk meg a szív alakú követ, mert a menedékház mögötti térképen nem is szerepelt, hogy merre induljunk el. Én ezt felháborítónak tartom! Tévesen az ellenkező irányba küldtek bennünket. Később egy helybéli felvilágosított , hogy merre is van, de eleredt az eső, és azt mondta, hogy ilyenkor életveszélyes a föld út. Nagyon csúszik. Így kénytelenek voltunk haza jönni, pedig a mai napot erre szántuk, hogy a követ felkeressük, mert György-napkor legnagyobb a kisugárzása, azaz a pulzálása. Nagyon régen jártam erre, sok új dologgal találkoztam, ami tetszett is, de most szomorú vagyok, hogy ennyire "titkolják" ezt a követ. Több turista csoporttal is találkoztunk, akik szintén a Dobogókő szívcsakráját keresték, de ugyan úgy eltévedtek, mint mi. Azt gondolom, nem nagy pénz összegbe kerülne, ha a menedékház mögötti térképen ezt is feltüntetnék, hogy jobbra menj, ha a kőhöz indulsz. A másik a parkolás volt. Ünnepnapokon sehol nem kell a parkolásért fizetni, de Dobogókőn kell!??

Válasz

Ausch Lászlóné üzente 14 éve

A föld sok pontján vannak földenergiák mert különleges energia mezőkkel vannak megtelve ezért nevezik őket csakráknak.Az emberek zarándokolni s gyógyulni mennek oda.
Korona csakra:Tibet
Torok csakra:India
Köldök csakra:Ausztrália És a
Szív csakra:Dobogókő ami csak a miénk magyaroké én még nem voltam ott,de a lányom igen igaz télen,de azt mondta csodálatos hely és igen is lehet érezni azt a különleges erőt.energiát.Ő a tüdejének csak az 50% használja hideg volt mínusz és nem fullad pedig már a ködtől is befullad.Szerintem óvjuk és vigyázzunk arra ami a miénk mert ezeket valamiért kaptuk a sok forrás vizeinket is becsülni és értékelni kellene a mai világba mikor a vízkészlet a világba fogyóba van,de ha eladjuk az országot a hegyeinket a vizeinket akkor mi majd hova megyünk?Csak egy tudatlan ember gondolatai voltak.köszönöm.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Az rendben van, hogy ott van a Föld szivcsakrája, ez nem újdonság. Ezt még a Dalai Láma is kinyilatkozta. Bár még nem voltam ott, így elhiszem, de annyi téves információ kering a világban már azt hittem ez is olyan kamu agymosó duma. Ezért volt az a reakcióm korábban.

Válasz

Tavi Rózsa üzente 14 éve

Nem úgy dobog, mint egy dob... akinek füle van hozzá, az érzi.
Nem harci dobokat :-))
Az emberi szívhangok sem "dobolnak" !
Aki hallotta, már, tudja miről beszélek. Aki meg nem , annak minek beszéljek...

Válasz

Ilyésné Négyesi Mónika üzente 14 éve

Fekete Csabával maximálisan egyetértek :))

Válasz

Fekete Csaba üzente 14 éve

Dobogókő valóban a Föld szívcsakrája és Magyarországnak mindig fontos szerepe volt a világban, úgy. ahogy most is. Ezért is nagy az érdeklődés irántunk, csak ezt itthon elhallgatják előlünk, mert a sötét pénzhatalmi érdekek átvették az irányítást Magyarország (és az USA, az Unió, Afrika bizonyos részei, stb..) felett is. A Nemzeti Bankunk, a kormányunk, a hatóságok, a média az ő irányításuk alatt áll, továbbá meg akarják szerezni a tápanyagokban igen gazdag földjeinket, a páratlan, egyedülálló vízlelőhelyeinket, illetve eltörölni az ősi hagyományainkat, a világon egyedülálló és ősi tanokat hordozó nyelvünket, csökkenteni a lakosságot, kisebbségi feszültséget generálni, stb... Aki az elmúlt 70 évben az országban kormányon volt, mindegyikük készséges "szolgálatot" tett a pénzhatalomnak. (Persze ez már sokkal-sokkal régebben kezdődött többnyire "sikerrel"...) Még nem késő visszavennünk az országunkat, de ahhoz bizony igazi rendszerváltásra van szükségünk, mert "Magyarország a magyaroké!" Szebb jövőt!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

pediglen a Föld kundalini csokrai a következőképpen van, korona virágának csokrai Tibetben, szívvirága Magyarország...persze, most van az az időszak, amikor mindez változik, a korona-csakra áthelyeződik Amerikába, vagy már meg is történt, így bizony a szív-csakra is elmegy...sajnálatos tény, hogy már nincs ott, ahol véltük és nem éreztük át a Földanya szívből jövő szeretetét...és bizony dobog, akinek van lelki füle, az hallja

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ezt már nagyon rég tudom, sőt a netten is közzé tettem az ismerőseimnek, és barátaimnak.

Válasz

Budaváriné György Judit üzente 14 éve

Dobogókő nem dobog, max. arra a szív formájú kőre gondolnak, ami Dobogókőn található! Egyébként energetikailag van jelentősége Dobogókőnek, azt mondják itt van a Föld szívcsakrája! De nem biztos. Én itt lakom.

Válasz

Király Krisztina üzente 14 éve

A dobogást még nem hallottam. De tényleg ott van... : )))
Max. érezni lehet szerintem. Én nagyon szeretem azt a környéket.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Az, de NEM DOBOG!
Ez baromság

Válasz