Si Ho üzente 14 éve

Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Semmilyen tudományos munkával nem tudják alátámasztani az ilyen vizek bárminemű hatását!
Emberek ne szórjátok a nehezen megkeresett pénzetek!

Válasz

Dávid Albert üzente 14 éve

Lécci ne írjatok hülyeségeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ilyen víz nincs!!!!!! Ez a 21. század legnagyobb átverése. Kémia szakos vagyok V. éves de még szegeden a TTIK-n senki sem látott állított vagy mutatta ki az oxigénnel dúsított vizet! Csak arra kérem az embereket hogy gondolkozzanak még mielőtt vásárolnak és kiadják a pénzüket hülyeségre. Lapozzák fel a kémia tankönyvüket ( ha még meg van ) az oldhatóságnál és okosodjanak! Ott vannak a tények amiket nagyon okos, nálunk sokkal okosabb emberek találtak ki és az ő törvényeik alapján nincs ilyen víz!!!! Kinek hisznek, egy profitorientált cégnek vagy elismert tudósoknak! Juttassák a szervezetüket plusz oxigénhez úgy hogy vesznek egy nagy levegőt, hiszen ha jól tudom mi a levegőből vesszük fel az oxigént és nem a vízből arra találták fel a tüdőt vagy rosszul emlékszem?!!!

Válasz

Sréterné Serbán Valéria üzente 14 éve

Kedves Gabriella, mélységesen egyetértek amit irtál. Mindenki azt keresi, hogy hogyan mi módon tudjon magán alternativ módon segiteni. Szivesen böngészek én is mert a klassz jó dolgokat szivesen veszem át, éppen ezért irok én is a blogomban, hogy segitségére legyek valakinek. Tudjuk, hogy olyanok is szivesen keresik ezt az oldalt, akik semmiféle dolgot nem tanultak, de szeretnének ők is segiteni magukon.
Sok hasznos dolgot találtam ideáig, de volt olyan is amivel nem tudtam mit kezdeni, mivel nem az a szándéka, hogy másoknak segitsen, ...időnként lehet, hogy csak egy gondolat hiányzik valakinek ahhoz, hogy elinditson benne valamilyen felismerést, és tegye az életét szebbé, mássá, egészségesebbé. Csak Te tedd a dolgodat, és akinek szüksége van rád az idetalál. Kivánok szép napokat, sok vidámságot, Valcsi46.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Korábbi hozzászólásomban megírtam, hogy miért törlöm a reklámízű bejegyzéseket. Az alábbiakban is felháborítónak tartom, hogy valaki erőszakosan nyomuljon és föltegye a számára fontos linket.

Fölmentem az alábbi hozzászólás által kínált oldalra, és a fő mondata ez volt:

" Legyél a csúcson!

Éld át a XXI. század üzleti vállalkozásának soha nem látott lehetőségét, mely emberek millióit fogja megmozgatni, sikerre vinni.
Te döntesz, élvezője leszel-e az internetmarketing adta lehetőségnek: részt vállalsz-e az interneten keresztül új üzletek megindításában. "

Persze nem vonom kétségbe a hirdetett termék kiválóságát. /Nem ismerem!/ Csak azt nehezményezem ebben a világban, hogy miért kell azokat a dolgokat, amelyekkel másokon segíteni lehetne, a pénz szintjére degradálni.

Ezért törlöm az önmagukat hirdetőket, a reklámokat.
Bízom benne, hogy ezzel egyetértetek.

Reményeim szerint ide hiteles természetgyógyászok, hozzáértők és segítséget kérő betegek látogatnak.
Semmi sem áll távolabb tőlem, minthogy tisztességtelen, mások kihasználására játszó, hamis információkat közöljünk.

Válasz

kósa csilla üzente 14 éve

Ha fontos az egészséged: igyál szupeoxigénezett vizet!

http://phoenix-san.eu/?lang=hu&p=E16220

A szuperoxigénezett víz egy unikum a piacon. Az orvosi kutatások már több mint egy évtizede foglalkoznak azzal, milyen élettani hatásai vannak annak, ha plusz oxigént juttatunk a szervezetbe, és így minden sejtnek biztosítjuk a normális működéséhez elengedhetetlen mennyiségű oxigént. Az orvosi tapasztalatok meggyőzőek voltak eddig is, ám mindeddig nem létezett olyan technológia, amivel valóban, érezhető mennyiségben lehetett volna növelni a szervezetben az oxigén mennyiségét otthoni körülmények között. Ezt nyújtja az oxigénezett vizet előállító készülék, ami gyakorlatilag egy palack. Egyetlen egyszer kell megvásárolni a készüléket, utána már csak a napi használatához szükséges oxigénpatronokat kell megvenni, semmi mást. A termék tehát egyedülálló a piacon. Egyelőre csak klubtagoknak kínálják fel a lehetőséget, amihez regisztráció szükséges itt:

http://phoenix-san.eu/?lang=hu&p=E16220

De ha megtetszik a termék a környezetedben bárkinek, és magad is beszállsz a forgalmazásába, most a csúcson lehetsz, hisz nincs konkurenciád, és minden eladott palack után magas jutalékot kapsz! Ráadásul a terméket megveheted akár 10-15 havi részletre is.

Ez egy robbanás előtt álló világméretű üzlet: kizárólagos magyar szabadalom ingyenes előregisztrációval, nulla kockázattal segít most, hogy TE lehess a most kiépülő üzletrendszer csúcsán. Semmi kockázatod nincs. Csak annyi a dolgod, hogy megadod az adataidat, és máris kapsz egy személyes honlapot. Kinek szól? Álláskeresőknek, aktív dolgozóknak, mint új lehetőség. GYES, nyugdíj mellé, vagy diákoknak, mint jövedelemkiegészítés. Információ és regisztráció:

http://phoenix-san.eu/?lang=hu&p=E16220

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Éva!
Szeretnék többet tudni róla.
Előre is köszönöm:Éva

Válasz

Tóth-Végh Éva üzente 14 éve

Ugyanez volt a problémám nekem is, de én más termékkel jöttem rendebe, méghozzá a FEKETE ÁFONYA kapszulával. Nagyon nagy a gyulladáscsökkentő hatása. Ezen kívül még az látást is javítja.ami szintén nem mindegy nekem mivel 3 éves korom óta szemüveges vagyok. Mióta szedem 2 dioptriát javult a szemem. Ha többet akartok tudni erről a ragyigó termékről írjatok.
Tisztelettel:

Válasz

Szömöreiné Huszár Erzsébet üzente 14 éve

Gratulálók Weixi-Várhegyi László egy becsületes tisztességes ember. Sók kapzsi példát vehetne magárót. Tisztelettel:

Válasz

Pongrácz Lászlóné üzente 14 éve

HÜ-ha akkor hogy is van ez??

Válasz

Weixl-Várhegyi László üzente 14 éve

Hát csak vigyázzatok a Kinetoval és a Genioval!
Mellékelem a levelem:

Tisztelt Wellstar GmbH!





2008.szeptember 10-én kötöttem Partnerszerződést Önökkel, abban a tudatban - így tájékoztattak-, hogy Önöknek van kiváló minőségű Chlorellájuk. Lehet, hogy a minősége kiváló, de a mennyisége az árához képest kész átverés!!! A szerződést (azonosító számom: 133817) ezennel felbontom és minden további kapcsolatot megszüntetek az Önök cégével, s kérem vissza a befizetett összeget, s természetesen a volt kapcsolatomon keresztül hiánytalanul és sértetlenül visszajuttatom Önökhöz a mai napon megkapott termékeket.
Szóval a problémám a következő:
Azt mondta nekem a beléptetést felajánló, hogy a Solarban van Chlorella, amelyre már régen vadászok, s mit találtam: a Chlorella tartalma mindössze 9 %!!!!!!!! Ez nem szerepel egyik szóróanyagon, meg a színes ismertetőn sem!! Mi ez, ha nem átverés???A volt szponzoromnak is mondtam, a Chlorella miatt léptem be és tessék, 9 %-ért fizessek egy csomó pénzt! Hát nem, inkább maradok a Cali Vita 100 %-os Spirulinájánál, meg akkor megveszem az Ökonet 1000 mg-os Chlorelláját.
A Lunar-ban meg nincs semmi Chlorella, holott a méregtelenítés nagy része éjszaka történik (ezért sárgásabb a vizelet reggel). A kínai szervóra szerint is a máj aktív fázisa éjjel egy órakor van, s ilyenkor volna a leghatásosabb a Chlorella méregtelenítő hatása.
A harmadik átverés pedig az, hogy a termékismertető kiadványokon és szórólapokon sehol sem szerepel, hogy sem a Kineto-t, sem a Genio-t nem szabad adni magas vérnyomásban szenvedőknek( 3,5 millió), kisgyermekeknek (hány éves korig??)(kb.900.000), terhes nőknek(kb.80.000), szoptatós anyáknak(kb.80.000), cukorbetegeknek(2,3 millió) és koffeinre érzékenyeknek ( O-ás vércsoport, a lakosság 32 %-a!!). Tehát a lakosság 85 %-ának árt, ha fogyasztja!!!. Ez kész bioterrorizmus!!!!!
A negyedik átverés pedig az, hogy ma már a tudomány is többszörösen igazolta a vércsoportspecifikusságot. A Kineto és Genio termékekben több olyan összetevő is van, amelyik bizonyítottan nem jó egyik, vagy a másik vércsoport számára, tehát azoknak ártanak, vagyis agglutinációs folyamatot indítanak el a keringésben.
Az ötödik átverés pedig az, hogy mellékeltek a beléptető csomaghoz egy "Szakvéleményt", amely nem tér ki a termékekre, csak arra, hogy " A bevizsgált termékek doppinglistán lévő anyagot nem tartalmaznak.". Az én értelmezésem szerint egy szakvéleménynek nemcsak erről kell szólni, hanem arról is, hogy milyen az összetétel és milyen a termék tisztasága. Nyilván ha csak dopping-anyagokra kérték a vizsgálatot, akkor a labor csak arra nyilatkozott. Ezt a szakvéleményt is már csal a belépésem után láttam, előtte nem.
Amikor én letettem gyógyítói eskümet, akkor megfogadtam, hogy senkit nem verek át és ezért nem is fogom ajánlani senkinek a Wellstar termékeit, sőt ellenkampányt fogok indítani a fent leírtak miatt Bármennyire is sikeres a cég, ugyanis itt csak a pénzre hajtanak. Inkább ne legyek gazdag, de maradjak becsületes! Mindenkit megszédítenek a pénzzel, a kereseti lehetőségekkel. Az, hogy ilyen ellentmondások vannak a propaganda anyagok és a termékeken lévő leírások között, ez szándékos ferdítés és tisztességtelen, ezért szégyelljék magukat! Nem tudom hogyan számolnak el a lelkiismeretükkel?? Van egy ősi kozmikus törvény, hogy " Ne árts!", s ezt Önök megszegték! Nem szeretnék egyikük helyében sem lenni, amikor a másik létbe való átlépéskor számot kell adni a tetteikről!
A partnerszerződésben az áll, hogy 14 napon belül belül visszaléphetek, de ha nem lett volna benne ez a záradék, akkor is visszalépnék. Ha kérésemnek nem tesznek eleget akkor feljelentem a céget a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségen és polgári perben kérem a kártérítésemet.
Üdvözlettel:
Várhegyi László mérnök radiesztéta, fitoterapeuta, bioenergetikus, életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta természetgyógyász, nyugdíjas rendőr alezredes, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja, a Tudományos Rendőrség alapító tagja, a kalapácsvetés veteránolimpiai bajnoka, az ultranehéz súlyvetés világbajnoka.
Weixl-Várhegyi László
Tel/fax:06-27-350-204
weixl.varhegyi.laszlo@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Teljesen igazad van Katalin, hogy ez a termék nem a legolcsóbb.
Én is így voltam régebben,azt mondtam , nézzük meg van e olcsóbb? Hát igen, van olcsóbb, de ismerjük a közmondást " olcsó húsnak híg a leve"
. És ki is kellett dobnom, nem is használt.
Nekem 30 éves migrénes fejfájásom múlott el végleg!!!
Azt a rengeteg gyógyszert, amit a 30 év alatt beszedtem és kipróbáltam mindent, de újra előjött hideg frontra-meleg frontra.
Ennek most vége.
kordasnegabi36@gmail.com

Válasz

Urbánné-Juhász Katalin Masszázs Terapeuta üzente 14 éve

Szerintem nem csoda, ami itt történt. Csak a gyógyulás érdekében azt hajtottad végre, amit betegség esetén kell. A méreganyaggal telített szervezetet meg kell tisztítani, az elsavasodást, pedig lúgosítással meg kell szűntetni. A szervezet kibillent egyensúlyát vissza kell állítani. Amikor a szervezetet méregtelenítjük, az immunrendszert erősítjük! Amikor a szervezetnek a sok szenny, mérgek mellett kell feladatát ellátni, természetesen, hogy fárad! Nincs megfelelő oxigén ellátása a szerveknek, így az agynak sem, ilyenkor a koncentráció képesség romlik. Egy megtisztított szervezet öngyógyító folymata is hamarabb tud érvényre jutni. Az alga valóban csodálatos, én is ismerem, de a leírt hatást más módszerekkel, egyszerű gyümölcsökkel, étrend átreformálással is el lehet érni. Egyikünk erre, a másikunk arra esküszik! Ez is csak egy lehetőség a sok közül, ami nem is olyan olcsó.

Válasz