Berkes Judit - Napsugár üzente 11 éve

Kedves Ferenc,

írok privát üzenetet. Szeretettel, Judit

Válasz

kerekes ferenc üzente 11 éve

Én is szeretnék többet tudni a fent irtakról, Édesapám miatt.

Válasz

Berkes Judit - Napsugár üzente 11 éve

Köszönöm szépen, kedves Olgi, ez az Életfeladatom, és ez okozza a számomra a legnagyobb örömöt. csodálatos érzés, amikor valaki a reménytelenségből sikerül a segítségemmel, a biztató szavaimmal és a tudásommal kimozduljon, és a pozitív visszajelzések adnak erőt és energiát ahhoz, hogy ezt a sok nehézséggel és olykor fájdalommal járó feladatot végezni tudjam.

Sajnos találkozom olyan betegekkel, akiken már nem lehet segíteni, bármennyire is szeretnénk... Ezt nagyon nehéz kezelni, mert én is a család részévé válok, ha csak időlegesen is, és átélem a fájdalmukat.

Ennek ellenére még ilyenkor is köszönő szavakat hallok, és még amikor sikertelenséggel találkozom, akkor is ajánlják másoknak, ami azt mutatja, hogy ők is tudják, hogy mi a magunk részéről igyekeztünk megtenni mindent.

Válasz

Szathmáry Olga Ottilia üzente 11 éve

Kedves Napsugár!

Csodálatos magasságig emelted tudásszinteden alapuló RÁK-GYÓGYÍTÁS segítésed, mellyel a betegek és egészségeseket egyaránt szolgálod.. Ölellek szeretettel: olgi

Válasz

Berkes Judit - Napsugár üzente 11 éve

Kedves Lajos,

Nagyon jó volt olvasni az elismerő szavaidat, mert éreztem, hogy abból az őszinteség sugárzik. nem az egómat szeretted volna simogatni, hanem valóban ezt érezted, és ez a számomra egy nagyon fontos visszajelzés, különösen egy olyan embertől, aki szintén betegekkel foglalkozik.

Megnéztem a honlapodat, és arról a képről még inkább sugárzik az a hatalmas szeretet, amit egy kezelés során át tudsz adni magadból.

Külön köszönet a videók miatt, amiket ajánlottál. Bár jól ismerem a GNM-et, és valóban nem vettem bele ilyen szinten, csak utaltam rá, de az egyik válaszomban kicsit jobban érintettem.

A honlapodat is átolvasom részletesen, és jelentkezem mindenképpen, mert úgy érzem nincsenek véletlenek, és van egy közös út, ami miatt ez fontos lehet mindkettőnknek.

Ui.: Elnézést a tegezésért, de egyszerűen ez szólalt meg belőlem...

Válasz

Berkes Judit - Napsugár üzente 11 éve

Kedves Haás Mihályné,

Privátban írok üzenetet, telefonon szívesen elmondom az általános tudnivalókat, de a valódi megoldáshoz maga az érintett lesz szükséges. Olyan kérdéseim lennének, amikre esetleg Ön nem fog tudni válaszolni. Ezután megadom a kért professzor telefonszámát, mert ahhoz, hogy konkrétan lehessen tudni, hogy a kedves ismerősének mire van szüksége, és milyen adagolásban, ahhoz ők azok, akiknek a tudására számíthatnak.

Én amolyan "jó barátként" maradok Önök mellett, akinek feltehetik a kérdéseiket, aki erőt ad, ha elkeseredik valaki, akire támaszkodhatnak.

A többit elmondom telefonon. :)

Válasz

Berkes Judit - Napsugár üzente 11 éve

Kedves Katalin,

A ganoderma gombának valóban vannak nagyon jó egészségi hatásai, de egy daganatos beteg életét már nem merném rábízni. Ahhoz ez kevés. Bár tudom, hogy nem is arra ajánlottad. Kiegészítésként el tudom képzelni, de a különböző területek összehangolását olyankor, amikor betegségről van szó, nem merném egy hálózati értékesítésben (MLM) megvehető termékre bízni. Mindenképpen szükség van valakire, aki, - mint egy karmester a zenekarnál, - összehangolja és felügyeli a beteg állapotát.

Válasz

Berkes Judit - Napsugár üzente 11 éve

Kedves Margit. Örömmel olvastam a hozzászólásodat, és megkeresem az említett előadást, mert mindenképpen fontos a számomra minden olyan információ, ami segíthet a még tökéletesebb tanácsadásban.

Ahogy látom, ugyanaz a végzettségünk, bár más szakon végeztünk.

Igazad van abban, hogy a megelőzés nagyon fontos, de itt is a lelki okok, a stressz, és a testi hatások, méreganyagok, sugárzások, és ezer dolog szerepet kap az általad említetteken kívül is.

Olyan világban élünk, ami a vásárlói társadalmon alapul. Akkor vagyunk "valakik", ha van egy titulusunk, jó autónk, szép házunk, stb. De ebből is csak mi magunk tudunk kilépni. Rajtunk múlik, hogy meglátjuk-e a szépséget a világban, rá tudunk-e csodálkozni egy szép felhőre, meghalljuk-e a nagy zajban a madarak csicsergését...

Nem maga a stressz okozza a daganatot, hiszen minden embert érnek ilyen helyzetek, hanem az, ahogyan reagálunk erre. Ha stressz ér, akkor az immunrendszer legyengül, és vagy nem veszi észre a mindannyiunkban naponta keletkező rosszindulatú, hibás sejteket, vagy ha észre is veszi, már nincs elegendő NK (natural killer) sejt, hogy megölje azokat.

Bonyolult ez a rendszer, nem lehet, nem szabad leegyszerűsíteni. Ahogy a kivezető út sem egyszerű, és még én is csak egy részét említettem, azt is csak felszínesen.

A rák mögött is, ahogy minden mögött, elsősorban egy lelki megrázkódtatás áll. A GNM nagyszerűen felismerte, hogy melyik jellegű érzelmi sokkra milyen területen várható az elváltozás. Érdekes módon egy ismerősöm, aki nem mellékesen radiológus, szintén észrevette, hogy vannak az agyban az ő elnevezése szerint "energiagubancok". Ezek szintén különböző érzelmi megrázkódtatásnál máshol és máshol "csapódnak be". Tehát erre is érdemes figyelni, hogy ha ér minket valami, akkor igyekezzünk azt a lehető leggyorsabban feloldani magunkban, mert ha nem tesszük, akkor hiába méregtelenítünk testi szinten, a "lelki mérgezés" mégis beteggé tehet.

Az utolsó sorodra reagálva mindkét professzor magyar, csak az egyik gyógyszerész és toxikológus, a másik pedig biológus.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Van a sejtek halála sorozatban erről szó, a mindentudás egyeteme előadásai közt, hogy mi idézi elő a daganatsejtek kialakulását és miért nem halnak meg, mint a z egészséges sejtek, mert egy igő mulva, azom maguktól meghalnak.
Van itt Histaminról is szó és a D vitaminról is, annak is köze van hozzá. Nem lehet ezt szakképzetlen embereknek erről iyen bíztatóan írni.
Egészségügyi Egyetemi diplomám van, de csak most értettem meg, hogy kezünkben van a sorsunk. Csak kis része, de része a tartósított, fagyasztott, hiányos táplálkozás, a sok sejtszaporodásra ingerlés, vagy egy éles fog, vagy egy küretkanál, sok nőgyógyászati beavatkozád, hormonok piszkálása. Azt kellene elérni, hogy ne kelljen szűrésre járni, csak az ember saját maga tudja kézben tartani az egészségét.
A rák megállíthatatlan sejtszaporodás, meg lehet előzni, ez nem " járvány" A mellrákról gondolkozzanak el a plasztikázott mellű emberek. Lépni nem lehet tőlűk, sem az utcán, sem az újságokban, a mélydekoltázsú magamutogazósakkal van tele minden. Minden vadhajtás problémája egyszer megoldódik.
Még nem olvastam olyan cikket, ami az emberek figyelmét a valóságra és nem az üzletre irányítaná. Talán itt kellene keresni a 40 év körüli első szülések okát. Addig hová lettek a terhességek. Azon kellene minden nőnek elgondolkodni, hogy ha terhes, miért van válságban. Miért ment férjhez? Mia házasság célja, a nemiszerveink feladata?
Őszintén, üzlet nélkül kellene erről beszélni. A Mindentudás Egyetemén ott őszintén, tudományosan elmagyráztak mindent. A net-en megtalálható. Hogy tesszük mi magunk tönkre, a beprogramozott egészséges sejtszaporodásunkat.
A második profeszor, a magyar jár jó úton.

Válasz

Berkes Judit - Napsugár üzente 11 éve

Kedves Éva, először is szeretnék gratulálni az elért eredményéhez. Éppen tegnap olvastam Szendi Gábor oldalán egy cikket, ami arról szól, hogy nagyon sok esetben mellráknak diagnosztizálnak olyat is, ami valójában nem az.

http://www.tenyek-tevhitek.hu/mammografia-avagy-jarvanyos-merteku-felrediagnosztizalt-rak.htm

Ezzel nem vonom kétségbe, ami Önnel történt, hanem csak a figyelmet szeretném felhívni arra, hogy érdemes szélesebb körben tájékozódni, mielőtt mindent elhinnénk az orvosunknak.

Az Ön által használtakból a céklát emelném ki elsősorban, mert rendkívül erős méregtelenítő hatása van, ami nagyon fontos.

Sajnos a tápanyagok az évtizedek alatt rengeteget veszítettek az értékükből. Erről itt írtam egy cikkeket, ami táblázattal is illusztrálja a csökkenést. Sok egyéb fontos információt is lehet itt találni, ami az egészség témakörébe tartozik, a címekre kattintva:

http://hu.netlog.com/Napsugar11/blog/blogid=468619#blog

Válasz

Berkes Judit - Napsugár üzente 11 éve

Kedves Dénes,
Nagyon fontosnak tartom a só szerepét, ami valóban sok betegnél okoz különböző problémákat. Megdöbbentő sok esetben a Na-K egyensúly eltolódása, ami a fő szervek állapotára nagyon kedvezőtlenül hat. A Kálium szint emelkedése akár szívmegállást is okozhat. Ezért érdemes odafigyelni a sóra.

Sokkal több sóra lenne szükségünk, mint amennyit eszünk.

Én személy szerint a Himalája sót szoktam ajánlani a betegeimnek.

Viszont azt, hogy a só önmagában képes lenne egy daganatos betegnél - főleg, ha nem műthető és az állapota nem engedi meg pl. a hagyományos kezelést, sőt van, amikor egy izotópos vizsgálat is a beteg életébe kerülhet, olyan rosszak a véreredményei - minőségi és mennyiségi változást elérni, ezt nem merném felvállalni.

Egyébként a Himalája só közel 90 féle ásványi anyagot tartalmaz, de az ára 1000Ft körül van kilónként.

Válasz

Haás Mihályné üzente 11 éve

Én szeretnék többet tudni a fent irtakról, egy nagyon kedves ismerősöm miatt

Válasz

Fehérné Katalin üzente 11 éve

Kedves Judit.
Engem is műtöttek, tehát tudom mi az havonta 30-40.000-ft-ot kiadni táplálék kiegészítőkre havonta. Most ismertem meg az Organo Gold Kávét forró csokit és ezzel spórolok 30 ezer forintot havonta, mert a ganodermagomba 90%-ban van a kávéban, és 10% az ízesítés.
3 hete nyitott Magyarországon hivatalosan. de 3 hónapig tesztelték az orvosok és nagyon jó visszajelzések vannak. Van egy asszonyka aki írta, hogy már eltudja magát látni és sétálni is tud már, pedig 1 hónapja issza a kávét. Én inzulinos cukros vagyok és a cukromat is beállította. 4.5-6 közé. A vesém is jobban dolgozik, és nem kell annyi vízhajtót szednem.Az ára 7.800-ft. és minden benne van amit eddig szedtem külön.
150 féle antioxidánst tartalmaz méregteleníti a szervezetet, erősíti az immunrendszert, növeli az oxigénfelvevő képességet, segíti az alvást, nyugtató hatású, több energiát biztosít, és erősíti az érfalakat.
Nagyon jók a visszajelzések, és nekem is csak jó tapasztalatom van ezért merem ajánlani. Ajánlom a www. ganoderma.com szakértői vélemények. ha valaki utána nézne.
Szivesen beszélek róla mindenkivel a fehervirag@freemail hu, vagy telefonon 30/6028896.
Mindenkinek jó egészséget kívánok.
Üdvözlettel. Fehérné Katalin.

Válasz

Nyerki Lajos üzente 11 éve

Kedves Napsugár!
Ha nem haragszik, akkor ezt a nevét használom, mivel a fenti cikk alapján teljesen helyénvalónak érzem, hogy így szólítsam. Olyan fényesség és energia sugárzik az írásából, amit csak akkor érezhet az ember, mikor egy szép myári napon sétál valahol a természetben. Nyugalom, béke, elhivatottság és a jövőbe, valamint a gyógyulásba vetett hit sugárzik minden mondatából. Köszönöm!
Ha csak ennyit akartam volna írni a kommentbe, már az is éppen elég lenne, azonban mást is szeretnék üzenni Önnek.
Édesapja halálával kapcsolatban átélt élménye (vagy tán kudarca?) és az egészségügy iránt érzett elkötelezettsége hozta, hogy beleásta magát a "rák gondolatkörébe". A fenti írásában nagyon alaposan és körültekintően körbejárta a megoldás felé vezető összes utat, kivéve talán egyet!
Foglalkozik ugyan a "lelki hatás"-sal, ami Ön szerint is kikerülhetetlen faktor a gyógyuláshoz. Ez irányba szeretnék egy új ösvényt nyitni (ha még nem járt arrafelé), hogy kiegészítődjön és teljessé válhasson a megoldása.
Itt egy vidó címsora, kattintson rá! Tegye bátran, bárki is, aki ezt a kommentet most olvassa! 47 perc, de megéri! Új távlatokat nyithat.
Íme: http://vimeo.com/37628736
Van itt egy másik is, kimondottan az Édesapjával kapcsolatban.
Íme: http://vimeo.com/37893824
Boldog lennék és megköszönném, ha megosztaná velem a vidózás utáni gondolatait.
Elérhetőségeim:
www.nyerkilajos.hupont.hu
nyerki.lajos@gmail.com
06/20/939-9796
http://network.hu/nyerkilajos
Tisztelettel, Lajos

Válasz

Huber Éva üzente 11 éve

KEDVES Judit!
Érdeklődéssel olvastam a cikkét a rákos betegséggel kapcsolatban. Nekem 8 évvel ezelőtt voltmelldaganatom, szerencsére nagyon jól viseltem a kezeléseket, a kemót észre sem vettem, de nagyon sok alternativ gyógymódot használtam. Talán leg hasznosabbnak a cékla-répa-alma kifacsart levét találtam, amit a mai napig használok, ezen kivül citromot, homoktövist, és még néhány dolgot használtam. Jól vagyok,hogyha valakinek tudok segiteni szivesen keressen meg. Huber Éva hubermoca@gmail.com

Válasz

Táncos Dénes üzente 11 éve

Kiadhat több tíz, vagy 100.000 Ft-ot...Ám Plílius szerint "Az emberiség legfontosabb orvossága a só" "A jó só-természetesen. Így a rák ellen is! Jogos a kérdés: akkor miért nincs EZ reklámozva? Mert 1 kg són 100 ft a haszon. Igen: "mellékhatásként" pedig gyógyulnának az emberek! Néhány hasznos info: www.sokabin.eu

Válasz