Szőke Aranka üzente 13 éve

Igen -az orvos tudomány jó-és ugyan úgy nem !! ??-
Én és a családom -különböző betegségben szenvedünk sajnos.Az orvosok más -más módszerrel- gyógykezeltek --volna !!
-Én érrendszeri-beteg -lábam be volt dagadva este nem bírtam járni nagyon-a kezem bezsibbadt, a kisagyam-bal oldalt 4-6-szór is egy nap úgy éreztem szét darun valami ben.--vesse, víz háztartás-térdem 2-évig televolt és nem bírtam nagyon lehajolni, -operálni akartak-ÉN ALOE VERÁT-Q10-CORVISANT-ITTAM 10-NAP UTÁN AZ ŐSZ PROBLÉMÁM ELMÚLT 20-NAP M ONTHATOM ÚJÁ SZÜLETEM...

Válasz

Si Ho üzente 13 éve

Anita bárha ilyen egyszerű lenne ez....

Válasz

Timkó Anita üzente 13 éve

De jó ezt olvasni! Igen! Egyre többen ébredünk! :)

Válasz

Ambrusics Jolán üzente 13 éve

A koleszterin szint emelkedése, a vérnyomás ingadozása, a fájdalom, a láz, mind jelzik, hogy baj van! Ki kéne vizsgálni, hogy mitől is vannak ezek a jelzések? De nem! Felírják a gyógyszert, alnyomják a tünetet, így az okozó probléma ott marad és egyre fokozódik. Ez a baj az orvosokkal! Miből is élnének, ha nem lennének betegek?

Válasz

Ambrusics Jolán üzente 13 éve

Én is 73 éves vagyok, fiatal! Köszönhetem annak, hogy semmi olyan dolgot nem teszek, amivel az egészségemet rongálnám.

Válasz

Ambrusics Jolán üzente 13 éve

Úgy látom itt csakis okos emberek léteznek. A gyógyszerekről alkotott vélemény szinte ugyan az. Ennek nagyon örülök!

Válasz

Ambrusics Jolán üzente 13 éve

Hiszem és vallom, hogy minden gyógyszer egy lépés a temető felé. Az a sok mellékhatás egyszercsak megvalósul, azután már azokra is gyógyszert kell szedni. Amennyiben egészséges életet élsz, a panaszaidra gyógynövényekből készült hatóanyagokat használsz, mert nem titok, hogy az emberi test elhasználódik, mint egy gép,hatékonyabb lesz és nem szedsz össze más betegségeket! Vigyázz az EGÉSZ-ségre és minden rendbe lesz!

Válasz

Freya Edit üzente 13 éve

A fegyvergyártás után a második legnagyobb hatalom a gyógyszeripar ! és mivel az emberek kezdenek felébredni most bajban vannak
mottójuk:ha nincs betegség majd mi csinálunk-szóval észen kell lenni

Válasz

Csákné Bárdos Éva üzente 13 éve

Több orvos szerint is nincs szükség koleszterin csökkentésre, sőt, 50 fölött ,azoknál kevesebb az infarktus, akiknél magasabb a koleszterin. A koleszterin-anyagcserével van a gond./dr.Horváth István/
Szedjék csak a sok gyógyszert a gyártóik!
Cs.B. Éva

Válasz

Vida István üzente 13 éve

Szedjék ŐK! Ez is csak profitbővítés és emberiség ellenes tevékenység! Miért nem reklámozzák a HOMEOPÁTIÁT, a szervezet savtalanítását, a MOZGÁS hatékonyságát vagy az EZÜST kolloidot és a szódabikarbónát? Biorezonanciát-Rife és Hulda Clark tanait? MERT EZZEL HAMARABB EGÉSZSÉGESEK LENNÉNEK AZ EMBEREK!!! és nekik kisebb lenne a PROFIT!

Válasz

Némethné Évi üzente 13 éve

Nem értek vele egyet. Az egészség nem pottyan az égből, tenni kell érte. Az nem erőfeszítés, hogy beveszek egy tablettát, majd szépen a fotelben, a TV előtt eszem a zsíros kenyeret, jól megsózom és iszom rá sört. A gyógyszer is szükséges, de csak akkor és addig, abban a dózisban, amennyire az helyreállítja az egészséget. Ezután már méreg a testnek! Mindennek oka van, a betegségnek is. Jelzés arra, hogy valamit változtass meg az életedben, a táplálkozásban, a folyadékbeviteledben, a kapcsolataidban stb. A megelőzésre koncentrálva, a szervezet jelzését figyelve nincs szükség ilyen gyógyszeripari termékre!

Válasz

Szőke Menyhértné üzente 13 éve

Egy komplex egészségtesztet kitöltene az egészsége érdekében?

Válasz

Kurilla Ferencné üzente 13 éve

Meg szabad kérdezni, milyen italról van szó

Válasz

Demóné Mária üzente 13 éve

Ha szeretnéd jól érezni magad, mint én és 90. évébe lépett Édesanyám ajánlom a bioaktiv italt nagyon nagy szeretettel. Kipróbált , természetes és mellékhatás a jó alvás, a jó közérzet a test minden területén én már hét éve ezzel megtaláltam az orvosomat.

Válasz

Demóné Mária üzente 13 éve

Kérlek szépen légy óvatos!!! Száz ember ajaj, és majd meglátjuk. Nekem 1.660.000 emberes tapasztalatom van s nem találtak mellékhatást, de ez természetes és unius engedélye 2003. óta van. Azóta minden 2, percben meg vesz valaki egy liter bioaktiv italt

Válasz

Tóth Kató üzente 13 éve

A kockázatokról és mellékhatásokról majd megkérdezzük orvosunkat és gyógyszerészünket,mert ismerve a gyógyszeripart a szintetikusan előállított hatóanyagokat, biztos hogy lesz melléhatás. én maradok a jól bevált FLP termékeknél:-))

Válasz

Haás Mihályné üzente 13 éve

hallgattam egy természetgyógyász doktornő előadását, amelyben arról is szó esett, hogy a koleszterin szint emelkedése a szervezet egy védekezője, és inkább ki kellene vizsgálni, hogy miért magas nem csak koleszterincsökkentő gyógyszereket felírni. Én inkább abban hiszek , hogy ahhoz járuljunk hozzá, hogy a szervezet öngyógyitó képessége legyen rendben. Ma már ez is lehetséges!

Válasz

Fischer Ilona üzente 13 éve

Nagyszerű!! Végre egy olyan gyógyszer ami nekünk, értünk van.

Válasz

Máté Tóth Mária üzente 13 éve

Hát már csak megéred :-) Másfél-két év......

Válasz

Háló Lénárdné üzente 13 éve

Az nagyon jó lenne, - de hogy én megérem-e ??????
De főleg a szeretett családom miatt /is/ , hogy egészségesen és sokáig élhessenek !!!

Válasz