Hamza Tunde-Monika üzente 10 éve

Hat ez maga a mereg,1 energiaital feler 10 kaveval! Ezt nekem egy szivorvos mondta,a szivet tamadja leginkabb!!! En is ittam,aztan 1 szep nap rosszul lettem,es az energiaitaltol is volt a rosszullet,korhazba kerultem! Szoval 20leszek,de mar 2 eve 1 kortyot sem ittam,es ettol nem lettem kevesebb mint a tobbi ismerosom :) sooot :P Senkinek nem ajanlom,be kene tiltani!

Válasz

Winter Sándor üzente 11 éve

Kedves György!

Tudok valamit, ami nem kávé, és nagyon szeretem, nagyon jól működik nálam. Érdemes kipróbálni. Sajnos csak magánban tudom megírni. E-mail címem wsanyi@gmail.com

Üdv.
Sándor

Válasz

Horváth Dávid üzente 11 éve

vérnyomásemelkedés és idegesség nélküli élénkítésre legjobb a dxn-kávé. nem savasodik tőle a gyomrod és oxigént visz az agyadba. http://csepel.egeszsegeskave.hu/termekek

Válasz

Buzogany Rozalia üzente 13 éve

Kerem kedves Erzsebet!-Tudna-e tajekoztatni ,mit hasznal On a Red Bull helyett?Koszonettel Rozalia -rose52@freemail.hu

Válasz

Kormány Katalin üzente 13 éve

Igen, van olyan, amivel ki lehet váltani, de mivel ez itt nem a reklám helye és nem írom le a nevét, de én használom, egészséges, és aktivizál.

Válasz

Korodi K. Elizabeta üzente 13 éve

A különféle serkentő hatású készítmények régi idők óta foglalkoztatják a fiatalokat is és a kevésbé fiatalokat is. Természetesen, ezeknek mindezidáig, ha az emberek tudták is,vagy esetleg sejtették, hogy van mellékhatása, talán csak a fogyasztás gyakoriasságában szabtak határt maguknak, de legyünk őszinték, ha el is olvastuk a doboz oldalán az összetevőket, nem ismertük, nem értettük....és így kevésbé törődtünk vele.
Amióta kezd élőtérbe kerülni az egészséges életmód, többet hallunk az egészség megőrzéséről, azóta kezdünk odafigyelni az egyes termékek összetevőire, s arra , hogy
mit viszünk be a szervezetünkbe.
Ma már létezik olyan természetes anyagokból, mindenféle káros mellékhatásoktól mentes készítmény, mellyel ki lehet váltani a piacon kapható égészségre károsan ható készítményeket. Mivel ez itt nem a reklám helye, ezért, ha valakit érdekel szivesen segítek abban, hogy mit használlok én a Red Bull helyett, amivel meg vagyok elégedve.
.

Válasz

Si Ho üzente 13 éve

Számomra az a sírni való, hogy a16 éves lányom nem érti, hogy mi a bajom ezzel az itallal, hiszen az osztálytársnője napi hetet megiszik belőle és nincs semmi baja...?! Értsd: még nem került kórházba...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Egyszer ittam, kíváncsi voltam rá. Nem bírtam mindet meginni, pedig lassan ittam, de olyan düh és agresszió jött rám, hogy az félelmetes. Szerintem sincs helye a közforgalomban.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ezt az italt évekkel ezelőtt betiltották! Már akkor sem értettem, miért engedélyeznek valamit, ami egyszer már egészségtelennek lett nyilvánítva. De nem ez az egyetlen ami ártalmas. Például a cola vagy a műtejek és a fene tudja még mi mindent raknak bele az ételként árusított szemetekbe. Gyalázat! Lehet, hogy köze van a mostanában megszaporodó sportolói halálesetekhez?

Válasz

Germán Szilveszter üzente 13 éve

Gondoljátok, hogy csak ez az egyetlen ilyen ital kapható ami hasonlóan veszélyes? Szerintem érdemes lenne körülnézni a kereskedelemben! De hát mi nem vagyunk ÁNTSz!

Válasz

Si Ho üzente 13 éve

Jó minőségű guarana készítmény esetleg....???

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nekem kérdésem lenne: pár nap múlva le kell vezetnem 1200 km-t egy nap alatt személyautóval (tehát nem tiltja a tachográf...), ami legkevesebb 15 órát vesz majd igénybe. Most ne firtassuk miért egyben (persze pihenőkkel), miért váltótárs nélkül, stb. Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem Red Bull, akkor van-e valami hasonló hatású, de kevébé ártalmas szer? Van szelídebb és természetesebb, eknyújtott hatású ajzószer (a kávé nem jó mert visszaüt, pont mert hirtelen hatású, a teát ismerem, de kevésnek vélem ezúttal)? Hozzá teszem, Red Bullt sose ittam, és mást se, tehát csak ezegyszer, egy alkalommal kellene valami komoly szer, amitől ébren is maradok, meg kevéssé fáradok.
Köszönettel: dr. Szollát György

Válasz

Kisbaczoni Benedek Zoltán üzente 13 éve

Sajnos IGAZ!
Ráadásul gyógyszerrel együtt HALÁLOS!!!!!!
Kérlek küldd át e-mailben, hogy közzé tehessem. Köszönöm.
Benedek Zoltán a MNÁSZ nemzeti koordinátora
tens7@freemail.hu

Válasz

György Nándorné üzente 13 éve

Ezek szerint a szlogenje igaz, hogy : " A RED BULL szárnyakat ad " Mert aki ezt issza találkozhat az angyalokkal, megtérhet az istenéhez.... De a viccet félre téve, felháborító, hogy ezt az italt még van pofájuk árusítani.

Válasz

Bezerédy Imre István üzente 13 éve

Be kell tiltani! Köszönöm az információt. Továbbítom....

Válasz

Mészáros Éva üzente 13 éve

Megdöbbentő!!!!És ilyet még engedélyeznek forgalmazni? Ez szégyen, hogy a pénzért minden mocsokságra képesek az emberek!

Válasz

Fischer Ilona üzente 13 éve

NEM VOLNA SZABAD FORGALMAZNI,BE KELL TILTANI.!!

Válasz

PETRENKÓ SÁNDORNÉ IBOLYA üzente 13 éve

RED BULLT KAPTAM ÉN IS NEM VAGYOK ODA EGYIK ENERGIA ITALÉRT SEM. NEM SZERETEM.

Válasz

Túrós Éva üzente 13 éve

Köszi,továbbítom

Válasz

Háló Lénárdné üzente 13 éve

Ez egy nagyon hasznos és FONTOS információ, remélem sokan elolvassák és soha többé nem fogyasszák !!!
Békés, boldog, sikeres Új Évet kívánok Mindenkinek : Ica

Válasz