[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nekem konkrétan van egy ismerösöm aki részt vett egy ilyen terápián, és hihetetlenül sokat segített neki: depressziója és alkoholproblémája volt.Azóta nagyonis hiszek a terápia sikerében. :)

Válasz

Linkes Lilla üzente 12 éve

A Hellinger-féle rendszerállítással kapcsolatban nálam is olvashattok, hozzászólhattok:
http://soulsystem-lilla.blogspot.com/

Szerintem e módszer nem annyira a rejtett konfliktusokat, hanem inkább dinamikákat hozza a felszínre, ill. megmutatja mi az ami elakadt, hol sérült valamelyik rend (pl. odatartozás joga, a hely/hierarchia vagy épp a kiegyenlítődés törvénye...), s ennek visszaállításával történik a "gyógyulás", a változás is...

Válasz

csörnyei ida üzente 13 éve

A családfelállítás módszere a rejtett konfliktusokat hozza felszínre , de nem merül ki csak ebben, hanem megoldásokat is kínál azokra. Megmutatja a kivezető utat egy-egy sorstévesztésből, és erre az útra az érintett személyt rávezeti. Ez a családfelállítás lényege.

Válasz

Boros Csabáné Hajni üzente 13 éve

Nagyon fura terápia ez...

Válasz

Si Ho üzente 13 éve

Istenem, biztos bennem van a hiba....
Ezt ennyi pénzért...

Válasz

STRICZKY VERONIKA üzente 13 éve

A családállító terapeuta nem feltétlenül kineziológus, sem pszichológus. A Hellinger módszeben kell nay gyakorlattal rendelkeznie, a Magyarországi Hellinger Intézet végzi a képzéseket. Az itnerneten már sok helyet lehet taláni, ahol állítás van, 8-12000 Ft közötti árakon láttam. Ez arra vonatkozik, aki állít. Van 8-10 segítő is, ők is nagy élményeken/felismeréseken/oldódásokon mennek keresztül, őf is fizetnek, általában 1-2000 Ft-ot alkalmanként.

Válasz

Bencsik Ági üzente 13 éve

Mennyibe kerül egy ilyen állítás?Kineziológus vagy pszhiologus végzi?

Válasz

Bencsik Ági üzente 13 éve

Tizenhat vagy tizenhét évesen vettem részt főszereplőként egy ilyen állításban,amit én akkor csak játéknak gondoltam nem terápiának.Az az egy mondat amit akkor a szakember mondott nekem a mai napig sokszor eszembe jut és segít.

Válasz

HORVÁTH ILONA üzente 13 éve

A sok gyógyszer helyett alkalmazhatnák ezeket a terápiákat.Csakhogy ehhez az orvosok hozzáállásán is változtatni kellene.Üdvözlettel Ilona

Válasz

Polyák Anita üzente 13 éve

Aki teheti,mindenki próbálja ki,én már voltam többször,CSODÁKRA KÉPES ezt garantálom!!

Válasz

Gaal Kata üzente 13 éve

Nagyon érdekes , és tanulságos , volt köszönöm.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Gabriella!

Köszönöm a hírlevelet a témában. Magam is alkalmazom a Hellinger módszert. Az elmúlt két évben fantasztikus eredményeket értünk el az önismereti szigetünkön a családfelállítás illetve az üres szék technika (Gestalt) segítségével.

Üdv
Gábor

Válasz